domingo, 29 de julio de 2007

Evento de la marmota: Inauguración del Festival

El Festival de Salzburgo se inauguró el viernes. Para celebrarlo tenemos actos festivos durante todo el fin de semana. Uno de estos actos es la Salzburger Fackeltanz (danza de las antorchas): unas 100 personas bailan en parejas alrededor de la fuente barroca de la Residenzplatz con antorchas encendidas al romper la noche.



Hay algo mágico en las formas que dibujan las antorchas en la noche, con el único fondo de la fuente y los edificios de la Residenzplatz.



Nos esperan cinco semanas de ópera, teatro, famosos, famosillos y famosazos, cappuccino aún más caro en los Cafés y rugientes miembros de la flotilla Audi on stage conduciendo como locos por la ciudad. ¡Bienvenidos al verano en Salzburgo!

3 comentarios:

Gina dijo...

Bones! Acabo de descobrir el teu blog a Spaniards!! Jo sóc de les comarques gironines, i des de mitjans de maig que visc a Salzburg, ja que el meu xicot és austríac...i després d'un any i mig a Itàlia hem decidit venir cap aquí... Ara estic posada en perfeccionar el meu alemany, cosa que no és fàcil, com bé deus saber... Tu el vas apendre aquí l'alemany?? Vas anar a alguna escola???
Però llegint el teu blog he vist que tu vius aquí des del 2004... I a tu què et va portar venir cap aquí????
Bé, res, només saludar-te!!!! Sempre fa il.lusió trobar gent de casa per aquests mons de Déu!
Sento haver-te taladrat amb tantes preguntes!!!

tonicito dijo...

Eeeiiii! Quina gràcia, una gironina a Salzburg! Que n'és de petit el món... ;)

Com vaig venir a parar aquí? Un bon dia un company de feina austríac em va dir que muntava el seu garito aquí, i que com ho veia. La Mar i jo ens ho vam pensar, i vam dir "bueno, provem-ho a veure què passa". I d'això ja fa tres anys...

L'alemany: jo vaig fer un any a Barcelona a l'escola oficial d'idiomes, i després ja vaig venir cap aquí. I el vaig aprendre al carrer, a la tele i sobretot a la feina. La Mar va fer cursos a la Volkshochschule (no gaire contenta) i a la Uni (mig mig). Si tens un xicot alemany segur que ho tindràs més fàcil que nosaltres!

Però... tot això es mereix xerrar-ho amb calma en una terrasseta amb un Eiskaffee, no et sembla? ;)
Una abraçada!

Gina dijo...

Sí que és petit el món!! Per cert, molt xules les fotos, tant les del teu blog com del blog de la mar!
Em sembla molt bé això del cafè! Et deixo el meu email: georgina arroba osen.at
L'escric així, sinò rebré spam!! Ja diràs algo!! Nosaltres baixem demà cap a casa per 2 casaments aquest cap de setmana...si necessites algo...ja ho saps!!!!
un petonàs